Wat we doen

Events

Onvergetelijke events voor jouw bedrijf

Jubileumfeesten

Jubileumfeesten

Zoveel jarig bestaan? Zowel op eigen locatie, als op een externe locatie. In binnen- en buitenland. We denken heel graag mee!

Klant- & Personeelsfeesten

Zin om je klanten in het zonnetje te zetten? Of je personeel op een waanzinnig feest te trakteren? Laat het feest echt gewonnen voelen, doordat we een doel stellen…

Productlancering

Productlancering & Kick-Off

Heb je een nieuw product dat je op feestelijke wijze op de markt wil brengen? Let’s Kick-off!

Bedrijfsfestivals

Wist je dat wij bedrijfsfestivals al vanaf 50 personen ontwikkelen? Met die inpakt en echt het festival gevoel. Wij tonen u heel graag onze voorbeelden en mogelijkheden.

Bedrijfsreizen

Incentives & Bedrijfsreizen

Maak een onuitwisbare indruk met een op maat gemaakte bedrijfsreis. Ook de communicatie, registratie en fun voorafgaand regelen we. Dit hoort bij een goed georganiseerde bedrijfsreis.

Symposiums & Conferenties

Symposiums & Conferenties

Een congres, conferentie of bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd. Daar komt een hoop bij kijken. Wij nemen graag, met o.a. onze gedetailleerde draaiboeken, zorg en organisatie uit handen.

Duurzame Bedrijfs Events

Duurzame Bedrijfs Events

Een event op verantwoordelijke wijze organiseren is helemaal van deze tijd. Duurzaam omgaan met waste en materiaal doen wij altijd, maar we ontwikkelen ook complete duurzame bedrijfsevenementen.

Event Marketing

Event Marketing & Branding

Gelikte visuele ondersteuning voor je evenement of product. Impakt van een eigen event logo tot en met complete zakelijke rebrandingstrajecten.